OVER MIJ

Hey! Ik ben Kelly Karbodin, en ik ben blij dat je mijn plekje op het internet hebt bezocht. Hier is een glimp van wie ik ben en wat mij beweegt:

Tekenclub de Gors: Een Samenkomen van Creativiteit

Een van mijn grootste vreugdes is het organiseren van een wekelijkse tekenclub in ons lokale buurthuis aan de Lisdoddestraat 40 in Purmerend. Elke vrijdag van 14:30 tot 16:30 komen kunstenaars van alle leeftijden samen om hun passie voor tekenen te delen. Wat het nog specialer maakt, is dat er geen toegangsprijs is. Wij geloven dat kunst voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Het maakt ook niet uit of je een doorgewinterde kunstenaar bent of voor het eerst een potlood oppakt, wij zijn er om elkaar te ondersteunen en waardevolle tekentips te delen. Neem je spullen mee of als je nog niet zeker weet of het wat voor jou is hebben wij ook materiaal liggen. Voor onze jongere kunstenaars onder de 12 jaar vragen we vriendelijk om begeleiding om een veilige en leuke ervaring te garanderen.

Het Dynamische Duo: Mijn Chihuahua en Friese Stabij

Wanneer ik niet ondergedompeld ben in de wereld van de kunst, vind je me vaak met mijn twee hondjes, Aachje en Saya. Ze zijn ook vaak op de tekenclub te vinden. Laat me je voorstellen aan mijn twee trouwe metgezellen. Ze zijn de levendige zielen die mijn dagen verlichten en mijn avonturen nog specialer maken.

Mijn Chihuahua Saya, met haar zwarte oogjes en zachte persoonlijkheid is altijd in voor knuffels. Niet alleen vind je haar altijd op het meest zachte en warmste plekje, ze is er ook niet vies van om buiten op avontuur te gaan. Als eerste staat ze vaak bij de deur als de riemen gepakt worden.

Mijn Friese Stabij daarentegen is alles behalve de rust zelve. Er word me vaak gevraagd of ze ooit weleens rustig is. Met haar bruine oogjes is dit een echte hond. Ze zwemt, rent door de modder, wilt constant met de bal spelen of aan een touw trekken. Als je haar dan even knuffelt wilt ze zo snel mogelijk weer los gelaten worden zodat ze een speeltje voor je kan pakken en jullie lekker samen kunnen spelen.

Op avontuur in Europa: mijn liefde voor kamperen

Reizen is mijn andere grote passie. Ik heb een nomadische geest en zelf een auto tot kleine microcamper omgebouwd. Het is klein, knus en het perfecte voertuig om alle straatjes van Europa te verkennen. Ik geniet van de vrijheid van de open weg, op zoek naar pittoreske dorpjes, serene bossen en rustige kampeerplekken. Er gaat niets boven grillen boven een houtvuur, lange wandelingen maken in nieuwe omgevingen, verdwalen in een goed boek (of een Frans dorp) en te tekenen en schilderen wat ik onderweg tegenkom.

Wat mij nog meer bezig houd

Zoveel als ik van kunst en reizen houd, heb ik diverse interesses die het leven boeiend houden. Kickboksen en grappling zorgen voor een adrenalinekick die prachtig contrasteert met de rust van tekenen, schilderen en haken.

Een creatieve reis: van olieverf tot grafisch mediavormgeving

Mijn creatieve reis is er een vol kleuren geweest. Ik heb mijn vaardigheden bijgeschaafd met een jarenlange cursus olieverf en heb zelfs een opleiding grafisch mediavormgeving gevolgd aan het ROC van Amsterdam. Echter, werken in een zakelijke omgeving als grafisch ontwerper liet me verstikt voelen. Ik verlangde naar de vrijheid om mijn creativiteit zonder beperkingen te uiten.

De kunst van de liefde: mijn illustraties

Wanneer ik potlood op papier zet, ervaar ik een ongelooflijk gevoel van vrijheid. Mijn illustraties zijn een weerspiegeling van mijn emoties, gevuld met levendige maar warme kleuren en bruisend van de schoonheid van de natuur. Ik heb een zwak voor het creëren van schattige personages omdat ik geloof dat kunst de kracht heeft om liefde en warmte in de wereld te verspreiden.

Dus, of ik nu andere kunstenaars help hun inspiratie te vinden, een nieuwe horizon verken met mijn auto of mijn creativiteit uitdruk met illustraties, één ding blijft constant: mijn onwankelbare passie voor het leven en de kunst. Ik hoop dat mijn werk en ervaringen je inspireren om de levendige kleuren van je eigen reis te omarmen. Bedankt voor je bezoek!